Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer kan de komende twee maanden niet ingezet worden. Hij liep een peesblessure op aan zijn rechterhand en mist daarmee de Johan Cruijff Schaal en het begin van de competitie. 

De 31-jarige doelman kwam in 2014 over van Ajax, daardoor kreeg hij destijds veel kritiek over zich heen. De Oranje-international speelde in totaal 65 wedstrijden voor Feyenoord, waarvan slechts één keer afgelopen seizoen. Aan het begin van het vorige seizoen raakte hij ook geblesseerd, destijds aan zijn achillespees. Hij miste de eerste seizoenshelft, Brad Jones stond toen in de goal.

Mogelijk gaat Feyenoord de transfermarkt op om uit te kijken naar een nieuwe doelman. Momenteel zijn Justin Bijlow en Ramon ten Hove de reservedoelmannen, beiden kwamen nog niet in actie in de Eredivisie. Warner Hahn werd recentelijk door de Rotterdammers verkocht aan Heerenveen, dus ook hij is geen optie meer voor Feyenoord.

Advertenties