Robbin Ruiter heeft zijn droomclub dan eindelijk te pakken. De doelman besloot zijn contract bij FC Utrecht afgelopen seizoen niet te verlengen, om zo interessanter te zijn voor buitenlandse clubs. Het was even wachten tot een club daadwerkelijk toehapte, maar Ruiter maakt nu dan toch de transfer naar het Engelse Sunderland.

De Amsterdammer liep eerst een stage bij Sunderland, alvorens hij een 2-jarig contract bij de club tekende. Het gaat echter nog afwachten worden of hij wel eerste keeper gaat worden, aangezien zijn nieuwe club ook Jason Steel deze week voor zo’n 558 duizend euro binnenhaalde. Ruiter speelde bij FC Utrecht in totaal 157 wedstrijden. Hij kreeg in die wedstrijden 226 doelpunten om de oren, daarnaast hield hij 37 keer de nul. Het eerste interview met Sunderland heeft de 30-jarige speler inmiddels ook al afgenomen, gebruik daarvoor deze link: https://www.safc.com/news/team-news/2017/july/ruiter-first-interview

View this post on Instagram

Welcome to the club, @RobbinRuiter! Full details on SAFC.com!

A post shared by Sunderland AFC (@sunderlandafcofficial) on

 

 

Advertenties