TRANSFER: Clubloze Robbin Ruiter tekent bij Sunderland

Robbin Ruiter heeft zijn droomclub dan eindelijk te pakken. De doelman besloot zijn contract bij FC Utrecht afgelopen seizoen niet te verlengen, om zo interessanter te zijn voor buitenlandse clubs. Het was even wachten tot een club daadwerkelijk toehapte, maar Ruiter maakt nu dan toch de transfer naar het Engelse Sunderland.

De Amsterdammer liep eerst een stage bij Sunderland, alvorens hij een 2-jarig contract bij de club tekende. Het gaat echter nog afwachten worden of hij wel eerste keeper gaat worden, aangezien zijn nieuwe club ook Jason Steel deze week voor zo’n 558 duizend euro binnenhaalde. Ruiter speelde bij FC Utrecht in totaal 157 wedstrijden. Hij kreeg in die wedstrijden 226 doelpunten om de oren, daarnaast hield hij 37 keer de nul. Het eerste interview met Sunderland heeft de 30-jarige speler inmiddels ook al afgenomen, gebruik daarvoor deze link: https://www.safc.com/news/team-news/2017/july/ruiter-first-interview

Welcome to the club, @RobbinRuiter! Full details on SAFC.com!

A post shared by Sunderland AFC (@sunderlandafcofficial) on

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.