Nu de transfer van Neymar naar Paris Saint-Germain toch echt waarheid lijkt te gaan worden, gaat zijn club vol op zoek naar een vervanger. Eerder werd al bekend dat Ousmane Dembélé hoog op het lijstje staat, nu zijn ook Eden Hazard en Kylian Mbappé daar aan toegevoegd.

Barcelona bereid een bod op Chelsea-speler Hazard al voor. De Engelse club kan binnen enkele dagen een bedrag van zo’n 100 miljoen pond, ongeveer 112 miljoen euro, bijschrijven wanneer zij Hazard laat gaan. Barcelona is in Engeland ook al een tijdje bezig met Philippe Coutinho, maar Liverpool weigert de speler te verkopen. Ook de speler zelf meldde eerder op zijn plek te zijn bij Liverpool. Daarnaast liet ook Hazard eerder deze zomer weten het liefst niet te willen vertrekken: “Ik zit hier goed. Ik speel bij een van de beste clubs ter wereld en ik denk dat ik hier nog wel een paar jaar blijf. Ik ben hier erg gelukkig.”

Volgens de Franse sportkrant L’Equipe heeft Kylian Mbappé daarnaast laten weten graag naar Barcelona te komen. Toen Real Madrid interesse toonde liet hij weten pas te komen wanneer hij zeker was van een basisplaats, bij Barcelona kan hij die nu wel verwachten. Ook voor deze speler staat een prijsvraag van meer dan 100 miljoen euro. Barcelona heeft echter genoeg te besteden wanneer Neymar vertrekt, de club ontvangt dan 222 miljoen euro van PSG.  Woensdag werd ook het officiële salaris van Neymar in Parijs bekend, hij gaat daar zo’n 865 duizend euro per week (!!) verdienen. Hij zet daarmee Carlos Tévez naar de 2de plaats en wordt zelf de meestverdienende voetballer ter wereld.

Advertenties