TRANSFER: Wesley Sneijder naar OGC Nice

OGC Nice heeft zich versterkt met Wesley Sneijder. Hij wordt maandagmiddag officieel gepresenteerd, hij moet enkel de medische keuring nog doorstaan. Hij tekent voor één seizoen, met optie op een tweede seizoen.

Wesley Sneijder zat zonder club, omdat hij deze zomer vertrok bij Galatasaray. De 33-jarige Oranje-international genoot ook interesse van Ajax en FC Utrecht, maar hij was voor beide clubs financieel niet haalbaar. Tevens leek hij naar de Amerikaanse MLS te gaan, maar hij kiest toch voor het Franse OGC Nice.

OGC Nice is de club die Ajax afgelopen week versloeg, daardoor spelen de Amsterdammers komend seizoen geen Champions League. Ook Mario Balotelli staat onder contract bij Nice, de club komt in de laatste voorronde van de Champions League te spelen tegen Napoli.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.