OGC Nice heeft zich versterkt met Wesley Sneijder. Hij wordt maandagmiddag officieel gepresenteerd, hij moet enkel de medische keuring nog doorstaan. Hij tekent voor één seizoen, met optie op een tweede seizoen.

Wesley Sneijder zat zonder club, omdat hij deze zomer vertrok bij Galatasaray. De 33-jarige Oranje-international genoot ook interesse van Ajax en FC Utrecht, maar hij was voor beide clubs financieel niet haalbaar. Tevens leek hij naar de Amerikaanse MLS te gaan, maar hij kiest toch voor het Franse OGC Nice.

OGC Nice is de club die Ajax afgelopen week versloeg, daardoor spelen de Amsterdammers komend seizoen geen Champions League. Ook Mario Balotelli staat onder contract bij Nice, de club komt in de laatste voorronde van de Champions League te spelen tegen Napoli.

 

Advertenties