Het Manchester United van José Mourinho zou een bod van zo’n 40 miljoen euro hebben neergelegd bij FC Barcelona voor middenvelder/rechtsback Sergi Roberto. De Portugese oefenmeester zou een groot fan zijn van Roberto.

FC Barcelona heeft het bod van 40 miljoen euro echter meteen afgewezen. De club is tevreden met de 25-jarige Spanjaard en hoopt hem op korte termijn een contractverlenging te geven, ook al loopt zijn huidige contract pas over 2 jaar af. Ook Chelsea heeft zich echter gemengd in de strijd om Roberto. Trainer Antonio Conte zou de speler als de perfect bruikbare speler zien, aangezien hij zowel op het middenveld als rechtsback kan spelen. Daarnaast heeft ook AS Monaco zich inmiddels in de strijd gemengd.

Roberto speelde vorig seizoen 47 wedstrijden in alle competities voor Barca, telkens als rechtsback. Hij gaf in die wedstrijden 6 assists en scoorde 1 keer in de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain (6-1).

Advertenties