Juventus-verdediger Giorgio Chiellini gelooft dat het vertrek van zijn voormalig teamgenoot Leonardo Bonucci naar AC Milan goed opgelost gaat worden. Hij heeft vooral vertrouwen in de nieuwe aanvallende kracht van zijn ploeg.

“Ook Pirlo en Vidal vertrokken ooit, net als Pogba. Het duurt even om je weer aan te passen en daarnaast moet je ook afwachten hoe de aanwinsten zich settelen. Misschien zijn we iets in ons spel verloren, maar we hebben nu wel de beste aanval. Wellicht gaat Miralem Pjanic nu wat inzakken in zijn spel.” zo meldde Chiellni.

Over de 2-0-nederlaag tegen Tottenham Hotspur zei de Italiaan het volgende: “We zijn die wedstrijd ingegaan na 3 veeleisende weken in de Verenigde Staten en 2 dagen intense training. Ik verwachtte al dat we het moeilijk zouden gaan hebben, maar het was wel beter dat we tegen zo’n felle ploeg speelde. We hadden een klap in ons gezicht nodig om wakker te worden. Het doel is om klaar te zijn voor de Supercoppa. We zijn op het moment beter dan we vorig seizoen waren.”

Juventus speelt op zondag 13 augustus de Supercoppa tegen Lazio Roma, dat vorig seizoen de bekerfinale van Juventus zelf verloor met 2-0. De wedstrijd wordt gespeeld in het Stadio Olimpico, het thuis van zowel AS Roma als Lazio Roma. De aftrap is om 20:45.

Advertenties