TRANSFER: Gary Kagelmacher keert terug naar België en tekent voor 2 jaar bij KV Kortrijk

KV Kortrijk heeft een nieuwe centrale verdediger. De Kerels halen Gary Kagelmacher terug naar België, die in het verleden ook al actief was bij Real Madrid en (Germinal) Beerschot. Kagelmacher komt over van Maccabi Haifa en tekende een contract voor 2 seizoenen.

Gary Kagelmacher kwam 6 jaar geleden uit voor Beerschot, waar hij in korte tijd uitgroeide tot een publiekslieveling. Vervolgens verkaste Kagelmacher naar AS Monaco voor maar liefst 2 miljoen euro. Monaco was toen nog actief in de Ligue 2.

Het jaar erna zocht Kagelmacher al andere oorden op en tekende hij bij Valenciennes. Ook daar bleef hij maar een jaartje, en tekende nadien bij 1860 München, waar hij 2 jaar actief was. Vorig seizoen tekende Kagelmacher een contract voor 3 jaar bij Maccabi Haifa, waar hij afgelopen seizoen verkozen werd tot ‘Speler van het jaar’, maar Kagelmacher wou het liefst terugkeren naar Europa. Kortrijk haalde het, ondanks concurrentie van een aantal Duitse clubs.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.