TRANSFER: De Belder verlaat Lierse voor Cercle Brugge

Het is eindelijk zover, Dylan De Belder heeft een nieuwe ploeg gevonden. Niet in 1A, wat hij absoluut wou, maar in 1B, bij misschien wel Lierse haar grootste concurrent, Cercle Brugge. Hij zette zijn handtekening onder een contract van 3 jaar bij De Vereniging. 

De supporters van groen-zwart zien De Belder als dé kers op dé taart. Cercle haalde maar liefst 20 nieuwe spelers en er zou zelfs nog sprake zijn van een Belgische verdediger. Met De Belder is de Brugse frontlinie volledig. Dat De Belder een Belg is met een neus voor doelpunten én ervaring in 1B heeft, zijn enkel en alleen maar pluspunten. Cercle en Lierse hadden al langer een akkoord, maar het bleef langer wachten op een onderling akkoord tussen Cercle en De Belder zelf. De voormalige spits van Lierse gaf aan het begin van dit seizoen aan niet meer te willen spelen voor de Pallieters. Op de manier waarop kwam heel wat kritiek.

Advertenties

One thought on “TRANSFER: De Belder verlaat Lierse voor Cercle Brugge”

  1. Vergeet niet, hij had vorig seizoen “juweeltjes” van aangevers rond hem, Ayub Masika (voor veel geld naar China gegaan) en Manuel Benson (voor veel geld naar Genk gegaan) en nog anderen van Lierse (o.a. Bougrine).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.