Carlos Bacca is door de komst van André Silva, de terugkeer van M’Baye Niang, de doorbraak van Patrick Cutrone en de mogelijke komst van nog een topspits in de vorm van Nikola Kalinic of Diego Costa overbodig geworden bij AC Milan en staat daarom al een tijdje in de etalage. Olympique Marseille leek de Colombiaan binnen te gaan halen, maar die club heeft de deal nog steeds niet kunnen afronden.

Daarom zijn AS Monaco en Sevilla nu ook toegevoegd aan het lijstje geïnteresseerden. De spits twijfelt nu nog tussen beide clubs. Aan de ene kant wil hij graag terugkeren naar zijn voormalige club Sevilla, maar bij AS Monaco is de Champions League al een garantie. Bacca speelde in totaal 77 wedstrijden voor AC Milan, waarin hij 34 keer scoorde.

Sergio Barila, Bacca’s zaakwaarnemer, zei: “Monaco heeft me gebeld om informatie over zijn (Bacca) situatie te vragen. Hij is ook al bij Sevilla geweest en kent LaLiga erg goed, dus dat is zeker een mogelijkheid.” De zaakwaarnemer gaf daarnaast aan dat Bacca een transfer naar China heeft afgewezen, omdat hij bang is dan niet meer in beeld te zijn voor de nationale ploeg van Colombia. De speler zelf ziet een langer verblijf bij Milan ook gewoon zitten, zijn contract loopt nog tot 2020.  

Advertenties