Manchester United liet sterspeler Zlatan Ibrahimovic afgelopen zomer vertrekken door zijn contract niet te verlengen, maar begint nu toch in te zien dat die keuze misschien fout was. De Zweed viel afgelopen zomer uit met een kruisbandblessure en de verwachting was dat zijn carrière daarmee wel afgelopen was.

Het herstel van de spits is volgens doktoren echter “van buiten deze wereld”, zo meldde zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. Ibrahimovic vertrok naar de Verenigde Staten om daar door de beste artsen geopereerd te worden, en dat lukte. Die artsen waren echter zo verbaasd over het snelle herstel dat ze de speler gevraagd hebben na zijn carrière terug te komen, zodat ze zijn knie kunnen onderzoeken. Het zijn specialisten op dit gebied, maar hadden zo’n sterke knie nog nooit gezien.

Ook Manchester United heeft het verhaal meegekregen en besluit nu dus toch weer in gesprek te gaan met Ibra. De speler heeft in de tussentijd gewoon gebruik mogen blijven maken van het trainingscomplex van Manchester United, en dat heeft de band alleen maar sterker gemaakt. Ook AC Milan en Atlético Madrid zijn echter geïnteresseerd en ook met die clubs heeft Raiola al gesprekken gehad. De Nederlander liet in ieder geval weten dat zijn cliënt 100 procent zeker in Europa blijft, een vertrek naar LA Galaxy zit er dus in ieder geval niet in.

Advertenties