TRANSFER: Fenerbahçe versterkt zich met ‘Spurs-flop’ Roberto Soldado

UPDATE 11/08: Soldado heeft officieel getekend bij Fenerbahçe. Hij tekende een contract voor 2 jaar, de Turkse club betaalde 5 miljoen euro aan Villarreal. De Spanjaard heeft rugnummer 9 toegewezen gekregen.

HOŞ GELDİN ROBERTO SOLDADO! 👏👏👏 #FBSK

A post shared by Fenerbahçe SK (@fenerbahce) on

Fenerbahçe schijnt serieus in de race te zijn om Roberto Soldado te contracteren. De Spaanse spits, waar Tottenham Hotspur in het verleden €30.000.000,- voor betaalde, schijnt al een medische keuring in Istanbul te hebben gehad.

Daarnaast heeft Fenerbahçe met Villarreal al een principeakkoord. Daarin staat dat de Turkse club Soldado voor een bedrag van €8.000.000,- mag overnemen. De tweebenige centrumspits was ooit een van de duurste spelers van Tottenham Hotspur, wat hem in 2013 voor 30 miljoen euro overnam van Valencia. Hij werd door meerdere Europese topclubs begeerd, omdat hij in 141 wedstrijden voor Valencia 82x wist te scoren. In de Premier League wist hij slechts 7x te scoren in 52 competitiewedstrijden. Daarmee kon Soldado zijn status nooit waarmaken en vertrok een kleine twee jaar later voor €16.000.000,- naar Villarreal. Soldado speelde tot nog toe 55 wedstrijden voor El Submarino Amarillo, waarin hij 12x scoorde.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s