KV Mechelen breekt clubrecord met 9500 abonnementen

Het leek er heel de zomer aan te komen, maar deze namiddag is het echt gebeurd. KV Mechelen verkoopt 9500 abonnementen en heeft zo het clubrecord verbroken. Het vorige record uit 2009 met 9499 abonnees is dus verleden tijd. 

In 2009 had Malinwa net de bekerfinale tegen Genk verloren. Het zag er naar uit KV hoger ging kruipen dan de middenmoot. Daar kwam veel belangstelling bij kijken en de club verwelkomde dus veel nieuwe abonnees. Door het succes van vorig seizoen heeft KV weer veel nieuwe trouwe supporters kunnen aantrekken naar het AFAS-stadion. De mooie inkomende transfers zullen ook een reden vormen.

De eer om het record te verbreken werd niet aan zomaar iemand overgedragen. Jordi Vanlerberghe, vorig seizoen nog sterkhouder van KV en nu spelend bij Club Brugge, sprong nog eens binnen Achter De Kazerne. Wellicht kocht hij geen abonnement voor zichzelf, maar voor zijn vader. Vanlerberghe zal nog wel af en toe een wedstrijd meepikken van ‘zijn’ KV Mechelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.