Met de Fransman Nader Ghandri heeft Antwerp haar zoveelste versterking beet. Ondanks de knappe competitiestart van de Great Old staat het team nog niet helemaal op punt, en is het bestuur dus nog steeds op zoek naar versterkingen. Vorige maand vertrok sterkhouder op het middenveld Omolo naar Cercle Brugge, de 22-jarige Ghandri moet zijn vervanger worden.

Na 2 wedstrijden gespeeld te hebben in de competitie is het duidelijk dat er, ondanks de knappe 4 op 6, nog werk aan de winkel is voor Antwerp. De verdediging staat als een huis, en een met stevige fundamenten. Op aanvallend vlak schoot de Great Old echter vaak tekort, en zonder versterkingen vooraan en op het middenveld zal zelf het spel maken in de toekomst moeilijk worden. Daarom zocht, en vond, de club uit Deurne-Noord zijn versterking voor op het middenveld in Tunesië. De rechtsvoetige Fransman, die eerder al de competitie (2015) en de beker (2017) win in Tunesië tekent een contract van 3 jaar en zal zich voor het eerst op het hoogste niveau in Europa kunnen laten zien.