Borussia Dortmund-spits Pierre-Emerick Aubameyang heeft de wensen voor zijn toekomst niet onder stoelen of banken gestoken. Toen fans hem via een livestream op Instagram vroegen over zijn eventuele komst naar Milan, zei hij graag terug te keren.

“Ik zou het geweldig vinden om bij Milan terug te keren, maar als zij aan het slapen zijn, wat kan ik er dan aan doen?” zo meldde de 28-jarige. De geboren Fransman werd door Milan in 2008 opgepikt bij Bastia. 4 jaar later besloot de Italiaanse club hem echter weer te verkopen aan Saint-Étienne, dat 1,8 miljoen voor hem betaalde. Slechts anderhalf jaar later vertrok hij alweer naar Borussia Dortmund, de Duitsers betaalden 13 miljoen euro.

AC Milan is nog op zoek naar een nieuwe basis-spits en wordt dan ook al een tijdje gelinkt aan onder andere Aubameyang, maar tot een echt bod kwam het nog niet, zo blijkt nu dus. De club heeft daarnaast ook Andrea Belotti en Nikola Kalinic hoog op het lijstje staan. Aubameyang zou in ieder geval zo’n 80 miljoen euro moeten gaan kosten.

Advertenties