Voormalig FC Twente-speler Andreas Bjelland laat EFL kennismaken met doellijntechnologie

Andreas Bjelland heeft de English Football League zaterdagmiddag kennis laten maken met de doellijntechnologie, die in bijvoorbeeld de Premier League ook vorig seizoen al gebruikt werd. Vanaf dit seizoen is de technologie dus ook in de lagere Engelse divisies in gebruik.

Andreas Bjelland had de eer om de scheidsrechter het eerst naar zijn horloge te laten wijzen. In de thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest kopte de verdediger vanuit een corner in het doel. De bal werd vervolgens weer weggewerkt, maar werd door de scheidsrechter toch goedgekeurd met de doellijntechnologie. Bjelland scoorde de 2-3 voor zijn ploeg in de 79ste minuut, de wedstrijd eindigde uiteindelijk in 3-4 in het voordeel van Nottingham Forest.

Bij Brentford stonden ook Kamohelo Mokotjo en Florian Jozefzoon in de basis. Beiden kwamen over van respectievelijk FC Twente en PSV, hoewel Jozefzoon er inmiddels al een half jaar speelt. Ook Bjelland kwam 2 jaar geleden over van FC Twente.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.