FC Barcelona heeft haar middenveld versterkt. De Braziliaanse middenvelder Paulinho komt namelijk de rangen versterken. Barcelona zou 40 miljoen euro betaald hebben om hem los te weken van het Chinese Guangzhou Evergrande, de ploeg van trainer Luiz Felipe Scolari.

In het verleden was Paulinho al actief bij Tottenham Hotspur. The Spurs haalde Paulinho weg bij Corinthians. Paulinho’s Premier League verhaal werd geen succes, maar in het totaal speelde hij toch 67 wedstrijden voor The Spurs, waarin hij 10 keer scoorde. Daarna vertrok Paulinho dus naar het Chinese Guangzhou Evergrande, waar hij ook 2 seizoenen actief was. Daar speelde Paulinho 95 wedstrijden en vond 27 keer de netten. Paulinho komt dus het middenveld versterken en zal regelmatig afgewisseld worden met Andres Iniesta.

De miljoenen fans van FC Barelona wachten wel nog altijd op de vervanger van Neymar, want die is er nog niet. Ousmane Dembélé blijft geschorst bij Dortmund, maar Barcelona wilt momenteel nog niet het gepaste bedrag betalen. Dat geldt ook voor Coutinho, wiens poster al van de fanshop is gehaald bij Liverpool. Een transfer van beide spelers dringt zich dus op en beiden lijken dus onhoudbaar te worden voor Borussia Dortmund en Liverpool.

Advertentie