STVV heeft deze avond de transfer van Jonathan Legaer (30) bevestigd. De flankspeler komt over van Standard, waar de concurrentie aan de zijkanten te groot was. 

In de winter van 2015 vond Legaer onderdak bij de club waar hij was opgeleid: Standard. Hij maakte zijn Anderlechtverleden meteen goed door de enige goal te scoren in de Classico.

Na Anderlecht was hij in Rusland actief bij Grozny en ook nog even bij KV Mechelen en Blackpool. Bij de Rouches kwam Legaer aan iets meer dan 30 wedstrijden. Zijn grootste verdienste bij de Rouches was toch het doorgeven van ervaring aan de jonge groep.

Bij Sint-Truiden gaat Legaer op zoek naar meer speelminuten. Hij tekent er een tweejarig contract. Verhuizen zal allicht niet nodig zijn, de afstand tussen Luik en Sint-Truiden is slechts 40 kilometer.