FC Utrecht heeft zowel een meevaller als een tegenvaller op medisch gebied. Kali raakte zwaar geblesseerd in het duel tegen ADO Den Haag, hij is maanden niet inzetbaar. Wel lijkt Yassin Ayoub op tijd fit voor het Europa League-duel tegen Zenit Sint-Petersburg. 

De 23-jarige Ayoub raakte voor de rust al geblesseerd aan zijn enkel, hij kwam de tweede helft niet meer in het veld. Een recente fitheidstest wees uit dat Ayoub mogelijk weer ingezet kan worden voor het duel tegen Zenit, woensdagavond. Wel geniet de middenvelder van de interesse van het Turkse Bursaspor.

De 26-jarige Kali kan de komende periode niet voor Utrecht spelen, hij liep een achillespeesblessure op. De van Willem II overgenomen speler lijkt minimaal twee maanden uit de rotatie te zijn.

FC Utrecht neemt het vanavond op tegen Zenit Sint-Petersburg, de aftrap is om 18.00u in De Galgenwaard. De return is acht dagen later, de winnaar plaatst zicht voor de Europa League. De voorbeschouwing vindt u later op onze website.

Advertenties