Zlatan Ibrahimovic tekent waarschijnlijk binnen 24 uur bij Manchester United

Volgens het Engelse The Sun gaat Zlatan Ibrahimovic binnen 24 uur tekenen bij zijn voormalig werkgever Manchester United. Zijn contract werd eerder niet verlengd vanwege zijn knieblessure. Hij herstelt nu echter zo snel, dat hij toch weer bij zijn vorige club aan de bak mag.

De Zweed zou dan pas in december naar de club komen, maar nu wel alvast zijn contract tekenen. Tegen die tijd is Ibra dan wel al 36 jaar geworden. Het is nog de vraag of hij een plek in het basiselftal krijgt. Hij heeft concurrentie van Romelu Lukaku, Marcus Rashford en Anthony Martial. De spits scoorde in zijn vorige seizoen bij Manchester United 28 doelpunten in 46 wedstrijden, hij gaf daarnaast ook 10 assists.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.