Ajax verplicht seizoenkaarthouders minimaal 11 wedstrijden te bezoeken, anders seizoenkaart kwijt

AFC Ajax heeft een mail gestuurd naar alle seizoenkaarthouders op de fanatieke F-side van de club. Daarin meldt de club dat ze minimaal 11 wedstrijden dienen te bezoeken, anders wordt de seizoenkaart het jaar erop aan een ander gegeven.

Het doel van deze maatregel is de opkomst verhogen in het stadion. Er is een wachtlijst voor seizoenkaarten op de F-side, terwijl sommige seizoenkaarthouders lang niet alle wedstrijden bezoeken. De seizoenkaarthouder mag ook zijn kaart lenen aan een vriend, familielied of iets dergelijks, dan telt de wedstrijd ook mee.

Een voorbeeld van de lage opkomst is te zien in de foto die bij dit artikel staat. Deze foto is gemaakt tijdens de laatste competitiewedstrijd van vorig seizoen, 20 minuten voor de aftrap tegen Go Ahead Eagles.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.