Twee Leicester City-fans gearresteerd wegens homofobe gezangen

Twee supporters van The Foxes werden tijdens hun thuiswedstrijd tegen Brighton and Hove Albion gearresteerd wegens homofobe gezangen. Beide clubs hebben reeds te kennen gegeven dat dit soort gedrag nergens thuishoort, ook niet in een voetbalstadion. De politiek incorrecte spreekkoren zullen voor het bestuur van The Seagulls hoogstwaarschijnlijk resulteren in een boete.

De stad Brighton staat bekend om zijn lesbische, biseksuele en homoseksuele gemeenschap. Liz Costa, lid van de BHA Supporters Club, was aanwezig in het King Power Stadium. Volgens haar zouden ongeveer 50 Leicester-supporters hebben deelgenomen aan de spreekkoren. Een man van 21 en een van 44 zijn al aangehouden door de politie. Zij konden snel gestopt worden door de stewards, die de gezangen tijdig de kop in konden drukken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.