KV Kortrijk en Eupen tonen interesse in Genk-aanvaller José Naranjo

KRC Genk wou dit seizoen al haar spelers proberen te houden en dat is op Timothy Castagne na gelukt. Er zou nu echter toch een uitzondering gemaakt worden voor José Naranjo, want de Spaanse spits is op een zijspoor beland en zou willen vertrekken. 

KRC Genk haalde Naranjo vorige winter bij Celta De Vigo. Naranjo was nooit echt een basisspeler, maar scoorde wel vlot in PO2. Dit seizoen mocht de polyvalente Spanjaard invallen in de eerste wedstrijd tegen Waasland-Beveren en hij zorgde met een knap doelpunt voor de Genkse aansluitingstreffer. De week nadien mocht Naranjo 90 minuten toekijken op de bank in Standard en de voorbije twee wedstrijden haalde hij zelfs de kern niet meer. Eupen, KV Kortrijk en verschillende buitenlandse clubs zouden interesse tonen om Naranjo een jaar te huren.

Er is ook interesse om verschillende Genkse jeugdspelers te huren, zoals onder andere Seigers, Wouters, Vanzeir en Sabak, maar Genk wil haar jeugdspelers verder laten doorgroeien in de Luminus Arena.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.