TRANSFER: Nasser El Khayati keert terug bij ADO Den Haag

ADO Den Haag haalt Nasser El Khayati terug. De linksbuiten werd het afgelopen seizoen al gehuurd van het Engelse Queens Park Rangers, wat uitkomt in het Championship. 

QPR heeft het contract van El Khayati ontbonden en dat maakt de weg vrij voor een terugkeer in de Hofstad. De geboren Rotterdammer heeft een driejarig contract getekend bij de club uit Den Haag. Vorig seizoen speelde El Khayati namens ADO 12 duels, waarin hij 5x scoorde. Met name de goal uit bij Sparta Rotterdam was er een om in te lijsten:

El Khayati heeft al verschillende clubs versleten in zijn carrière. Via FC Den Bosch, NAC Breda, Olympiakos Nicosia en KV Turnhout kwam hij bij de amateurs van Kozakken Boys uit Werkendam terecht. In 2015 maakte hij de opvallende transfervrije overstap naar Burton Albion. Daar speelde hij dusdanig goed, dat QPR hem voor een bedrag van €460.000 overnam. Uiteindelijk speelde El Khayati 25 duels voor QPR, waarin hij 1x scoorde en 2 assists gaf. Hij kan als linksbuiten, aanvallende middenvelder en linkshalf uit de voeten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.