Het is ondertussen al van eind december geleden dat Nikolaos Karelis nog eens een officiële wedstrijd speelde. De Griek viel in de laatste wedstrijd van kalenderjaar 2016 uit in de wedstrijd tegen KAA Gent. Na verder onderzoek bleek dat Karelis een zware kruisbandblessure opliep, waar hij 8 maanden later nog niet van af is. Maar hij is op de terugweg.

Karelis trainde in het begin van de voorbereiding terug mee, maar kreeg een terugval waardoor hij opnieuw geopereerd moest worden en een maand langer uit was. Gisterenmorgen mocht Karelis voor het eerst weer de buitenlucht opsnuiven en deed hij met kinesist Jan Theunis individuele oefeningen.

Wanneer Karelis zijn eerste match terug zou kunnen spelen, weet hij nog niet. Aan HBVL liet de Griek weten geen datum te plakken op zijn terugkeer en vooral niets te overhaasten en te luisteren naar zijn lichaam.

Advertenties