Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft in een interview met Marca zijn advies voor Lionel Messi duidelijk gemaakt. Messi wordt dan wel niet door de Nederlander vertegenwoordigd, maar Raiola heeft wel een hele grote rol in de transferwereld anno 2017.

Er gaan al een tijdje geruchten de ronde dat Messi ontevreden zou zijn bij FC Barcelona. Zijn club verkocht Neymar deze zomer, en lijkt sindsdien niet meer de oude. Ook de aankopen laten nogal lang op zich wachten. Toen Raiola over deze kwestie gevraagd werd zei hij: “Een speler als Messi moet een keer ergens anders ervaring op gaan doen bij een andere club om te laten zien hoe groot hij is. Barcelona moet daarentegen opnieuw uitgevonden worden.”

Over de transfer van Neymar zei Raiola het volgende: “De markt, zoals we die gewend zijn, bestaat niet meer. Het zijn nu landen die spelers kopen en dat is geen voetbal meer.”

Advertentie