TRANSFER: Simon Diédhiou kiest voor OH Leuven en komt over van KAA Gent

OH Leuven heeft er een extra spits bij. Simon Diédhiou tekent een contract voor 2 seizoenen met één jaar optie aan den Dreef. Met Diédhiou heeft OHL versterking gevonden voor het aanvallende compartiment. Het wil hiermee zo snel mogelijk de promotie afdwingen naar 1A.

KAA Gent haalde Diédhiou in januari 2016 weg bij het Noorse Haugesund, maar zijn transfer was geen succes, want hij kwam maar vijf keer in actie voor de Buffalo’s. Het jaar erna, toen hij uitgeleend werd aan Moeskroen, was hij een vaste waarde bij de Henegouwers. Bij Moeskroen speelde hij 37 wedstrijden, scoorde hij zes keer en leverde zeven keer een assist af.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.