Real Madrid wil contract verlengen van 6 spelers én coach Zidane

Champions League-winnaar Real Madrid wil haar supersterren langer aan zich binden. De spelers waarmee de Koninklijke rond de tafel gaat zitten zijn Isco, Asensio, Varane, Marcelo, Carvajal en Benzema.

De Spaanse krant Marca meldt dat Marcelo, Varane en Carvajal gaan bijtekenen tot 2022. De contracten van Isco en Benzema zullen verlengd worden tot 2021 en wonderkind Asensio gaat bijtekenen tot 2023.

Volgens Marca wordt er ook gewerkt aan een nieuw contract voor coach Zinedine Zidane. Zizou won deze zomer nog zowel de Spaanse als de Europese supercup met Real Madrid. Zijn contract zal waarschijnlijk verlengd worden tot de zomer van 2020.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.