De transfermarkt draait op volle toeren en Kieran Gibbs lijkt Arsenal te gaan verlaten voor West Bromwich Albion. Gibbs is persoonlijk al akkoord met West Brom en Arsenal lijkt zich er ook mee in te stemmen.

Kieran Gibbs lijkt op een zijspoor te zijn beland in Londen en lonkt naar een transfer. Dit seizoen zat Gibbs pas één keer bij de wedstrijdselectie, maar invallen mocht hij niet. Wel speelde hij 1 wedstrijd in de jeugd Premier League tegen Derby County U23. Kieran Gibbs zal hiermee pas zijn eerste transfer naar een andere club maken, hij werd in 2008 wel even kortstondig verhuurd aan Norwich City, maar daarin maakte hij maar 7 optredens.

Gibbs speelt al sinds 2004 bij Arsenal, toentertijd kwam hij uit de jeugdopleiding van Milton Keynes Dons. Gibbs speelde in totaal 229 wedstrijden voor The Gunners, daarin scoorde hij 6 keer en gaf hij 25 assists als back. Vorig seizoen speelde de 27-jarige Gibbs al vrij weinig, hij mocht 11x in de Premier League meedoen en zes keer in de Champions League.

Met Arsenal won Gibbs 3x de FA Cup en 2x de Charity Shield. De tienvoudig international heeft een marktwaarde van ongeveer €10.000.000,-.