TRANSFER: Brüls trekt van Eupen naar Pafos FC

Christian Brüls begint aan zijn zoveelste voetbalverhaal. De 28-jarige aanvallende middenvelder verlaat KAS Eupen voor het Cypriotische Pafos FC, dat speelt in de Cypriotische First Division. 

Brüls maakt transfervrij de overstap naar Cyprus, waar hij teamgenoot wordt van landgenoot Jeff Callebaut. Callebaut maakte deze zomer ook de overstap naar Cyprus, hij kwam van KV Mechelen. Brüls is een jeugdproduct van KAS Eupen, maar maakte vele omzwervingen langs de Belgische en Europese velden.

Brüls trok van Eupen naar Trabzonspor, wat hem verhuurde aan MVV Maastricht. In 2009 ging hij definitief naar MVV, om vervolgens een jaar later naar KVC Westerlo te verkassen. Bij Westerlo deed hij het dusdanig goed, dat KAA Gent €1.200.000,- voor hem op tafel legde. Na Gent speelde Brüls nog voor OGC Nice, Stade Rennes en Standard Luik. Voor Eupen speelde Brüls 70 wedstrijden, daarin scoorde hij 5x. Zijn meeste wedstrijden speelde hij in het shirt van Gent, daar maakte hij 81x zijn opwachting.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.