TRANSFER: Liverpool legt recordaankoop Keïta vast voor volgend seizoen

Liverpool heeft eindelijk beet bij RB Leipzig en neemt Naby Keïta over voor ruim vijftig miljoen euro. Omdat Leipzig bij haar standpunt bleef en de middenvelder dit seizoen wilde behouden, is afgesproken dat de Guinees pas volgend seizoen naar Anfield komt.

De gehele transferzomer was al bekend dat Liverpool verwoede pogingen deed om Keïta los te weken bij de club die afgelopen seizoen verrassend tweede werd in de Bundesliga, maar Leipzig weigerde keer op keer. De sterkhouder mocht niet vertrekken, en nu het alsnog tot een akkoord is gekomen, is er dus voor de oplossing gekozen om hem pas in het seizoen 2018/2019 naar The Reds te laten vertrekken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.