Update 31/08, 21u35: bevestigd, huur met aankoopoptie. De Rouches leken aanvankelijk niet op zoek te zijn naar een rechtsachter, maar daar komt waarschijnlijk verandering in. Cavanda, jeugdproduct van Standard, zou morgen een huurcontract tekenen. 

Goreux is een enorme clubman, maar is niet altijd even betrouwbaar en wordt toch al wat ouder. Fai is onregelmatig en Luchkevych haalt de selectie vaak zelfs niet. Cavanda kan de rechtsachterpositie dus versterken.

Cavanda kan ook op de linksachter spelen, net als Fai, dus beide defensieve flankposities zijn goed bezet.

Tussen 2005 en 2007 was Cavanda al actief bij Standard, in de jeugdreeksen. Dan trok hij naar Lazio en via Torino, Bari en Trabzonspor kwam hij terecht bij topclub Galatasaray.

De rechtsback moet natuurlijk een goed seizoen spelen om in aanmerking te komen voor de Rode Duivels. Door de blessure van Foket zijn Meunier en Chadli de enige spelers op die positie, dus mits goede prestaties bij Standard zit het WK er nog in.