TRANSFER: Moreirense FC haalt Zizo weg bij Lierse

Na Dylan De Belder, Benson en Eric Van Meir is Zizo de zoveelste sterkhouder die Lierse verlaat. Het dramatische einde van vorig seizoen zorgde ervoor dat vele spelers Het Lisp verlieten, en daar is Ahmed Sayed – voetbalnaam Zizo – nu een van. Zizo tekent een contract van 3 jaar bij Moreirense FC, een Portugese eersteklasser.

Zizo was een van de Egyptische versterkingen die voorzitter Maged Samy in 2013 meebracht uit zijn thuisland. De 21-jarige middenvelder mocht in 2014 debuteren in de Jupiler Pro League tegen Waasland-Beveren, en speelde sindsdien 77 wedstrijden voor de Pallieters. Na een uitleenbeurt vorig seizoen aan CD Nacional Madeira, vertrekt Zizo nu definitief naar Portugal. Hij zal uitkomen voor Moreirense FC. De ploeg uit Guimarães wist hem voor 3 jaar vast te leggen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.