KV Mechelen heeft haar nieuwe spits gevonden. Malinwa huurt Ganvoula tot het einde van het seizoen van Anderlecht en bedwong geen aankoopoptie. Eerder deze transferperiode wilden de Kakkers Ganvoula al huren, maar toen liet de landskampioen hem nog niet gaan. 

KV Mechelen moest het geweer van schouder veranderen nadat ze eerder een “neen” te horen kregen van Club Brugge en Jérémy Perbet, die verkaste uiteindelijk naar KV Kortrijk. Malinwa ging opnieuw aankloppen bij Anderlecht om alsnog een akkoord te vinden omtrent het huren van de 21-jarige Ganvoula, deze keer met succes.

De Congolese aanvaller liet een goede indruk na op training bij Anderlecht-coach René Weiler, waardoor hij zijn spits langer aan het werk wilde zien. Uiteindelijk rolde er toch een akkoord uit de bus tussen beide clubs, waardoor Ganvoula zich straks Achter de Kazerne mag tonen.

Advertentie