Terell Ondaan is per direct aan de selectie van PEC Zwolle toegevoegd. Ondaan versterkt PEC Zwolle transfervrij en tekent een contract voor één seizoen bij de Zwollenaren. 

De 23-jarige buitenspeler komt transfervrij over van Excelsior, waar zijn contract niet verlengd werd. Er zou eerst sprake zijn geweest van een overgang naar de Turkse club Erzurumspor, maar dat is uiteindelijk afgeketst. Technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer tevreden: “Met de komst van Terell krijgt onze gehele aanval meer mogelijkheden. Het is een snelle, explosieve speler met een goede actie en voorzet. Aangezien een transfer van Terell naar Turkije anders is uitgepakt, kregen wij nu de gelegenheid hem vast te leggen. Hij voegt zich per direct bij onze selectie.”

Ondaan speelde eerder voor Telstar, Willem II en Excelsior. Hij heeft 69 Eredivisiewedstrijden op zijn naam staan, daarin scoorde hij 3 doelpunten en gaf hij 5 assists.

Advertenties