Vitesse informeert bij aartsrivaal NEC over Ferdi Kadioglu, van Bergen mogelijk ruilmiddel

Vitesse heeft bij NEC interesse getoond in talent Ferdi Kadioglu. Daarbij hebben de Arnhemmers aangegeven Mitchell van Bergen als ruilmiddel te willen gebruiken. Van Bergen en Kadioglu worden gezien als een van de grootste talenten uit de opleidingen van beide clubs. 

Vorig seizoen degradeerde NEC, maar maakte de Eredivisie wel kennis met het talent Ferdi Kadioglu. Tijdens de wedstrijd in en tegen Utrecht maakte Kadioglu zijn eerste Eredivisiegoal op een bijzondere manier. De week erna, thuis tegen FC Groningen, maakte hij gelijk zijn tweede Eredivisiegoal. In de Jupiler League zit de 17-jarige Kadioglu voorlopig op de bank en hij wilt daarom graag naar een andere club waar hij wel kan gaan spelen. De interesse van Vitesse wordt door de algemeen directeur van NEC, Remco Oversier, bevestigd.

Vitesse ziet het talent van de jongen en wilt graag Mitchell van Bergen als ruilmiddel gebruiken. Van Bergen zit in een soort gelijke situatie als Kadioglu, ook hij wilt graag meer spelen. De 18-jarige rechtsbuiten heeft dit seizoen nog geen minuten gemaakt bij Vitesse, maar hij heeft op zijn jonge leeftijd al wel 20 wedstrijden mogen meedoen met de hoofdmacht. Kadioglu kwam tot dusverre 32x in actie voor NEC, daarin scoorde hij 4 goals.

Ook Ajax, FC Utrecht en een aantal Turkse clubs hebben interesse in Kadioglu getoond.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.