TRANSFER: Thomas Enevoldsen nieuwe aanwinst NAC Breda

UPDATE 19u55: bevestigd. Thomas Enevoldsen is de mogelijke nieuwe aanwinst van NAC Breda. De oud-speler van FC Groningen en KV Mechelen keert daarmee terug op de Nederlandse velden. Enevoldsen heeft op het moment geen contract en lonkt dus naar een nieuwe werkgever.

De 30-jarige Deense linksbuiten, die ook al spits en rechtsbuiten uit de voeten kan, speelde afgelopen seizoen voor het Deense Aalborg BK. Enevoldsen is ook afkomstig uit de jeugdopleiding van Aalborg en verruilde in 2009 Denemarken voor FC Groningen. De Trots van het Noorden nam de aanvaller voor een bedrag van €1.250.000 over. Na drie seizoenen Groningen trok Enevoldsen naar KV Mechelen, om later transfervrij terug te keren bij Aalborg BK.

Voor FC Groningen speelde Enevoldsen 82 wedstrijden, daarin scoorde hij 14 goals en gaf hij 18 assists. Bij KV Mechelen maakte hij 37x zijn opwachting, daarin maakte hij 6 goals en leverde hij 4 assists. Enevoldsen is ook elf-voudig international van Denemarken, daarin maakte hij 1 goal.

NAC Breda is nog opzoek naar een spits en lijkt zeer geïnteresseerd te zijn in de verdienste van de Deen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.