Ninis en Paulussen op weg naar de uitgang bij Malinwa

Met Ganvoula en normaal gezien Tomecak haalde KV Mechelen de laatste dagen 2 versterkingen. Echter zorgt dat er ook voor dat er uitgaand nieuws moet volgen. Paulussen en Ninis zullen KV allicht vandaag nog verlaten.

Voor Laurens Paulussen is er volgens GVA concrete interesse van Roda JC. De Nederlandse eersteklasser heeft wel nog een andere rechtsachter op proef. In het verleden wees hij al Westerlo en OHL af omdat hij in de hoogste klasse wou blijven.

De Griekse middenvelder Sotiris Ninis heeft het na (weer) een rampzalige invalbeurt tegen Antwerp helemaal verkorven. De wintertransfer van vorig jaar mocht al een tijdje weg, maar er is geen concrete interesse. Zijn contract wordt allicht in onderling overleg verbroken.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.