Riyad Mahrez gespot in Barcelona: mogelijke transfer op komst

Leicester City-buitenspeler Riyad Mahrez is donderdag gesignaleerd in Barcelona. De Algerijn werd eerder dit jaar, en ook vorig jaar, al in verband gebracht met het grote FC Barcelona, en lijkt de transfer nu dus officieel te kunnen gaan maken.

De speler zelf heeft nog niets naar buiten gebracht, maar een toevallige vakantie naar de stad op deadline-dag zou erg onhandig zijn. Hij heeft daarnaast het internationale team van Algerije verlaten voor deze trip, dus 1 en 1 lijkt 2. Met een marktwaarde van 30 miljoen euro is het nog onduidelijk hoeveel Barcelona gaat betalen voor de 26-jarige. The Foxes lieten eerder weten zo’n 40 miljoen euro te willen ontvangen.

Mahrez was een van de grote mannen bij het kampioenschap in 2016, maar zijn club kwam het daaropvolgende seizoen niet eens in de top 10 voor, het werd slechts 12de. Ook dit seizoen heeft de club al 2 van de 3 wedstrijden verloren. Mahrez zelf speelde sinds zijn komst in 2014 al 141 wedstrijden voor Leicester. Hij scoorde daarin 35 keer en gaf 27 assists. Hij pakte daarnaast opvallend geen enkele keer een rode kaart en slechts 7 keer een gele.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.