TRANSFER: Renato Sanches speelt het komende seizoen voor Swansea City

Het Portugese talent Renato Sanches zal het komende seizoen actief zijn bij Swansea City. Swansea huurt de 20-jarige middenvelder voor een seizoen van Bayern München, zonder aankoopoptie. Het is de bedoeling dat de Portugees dit jaar ervaring zal opdoen en volgend seizoen terugkeert naar de Duitse grootmacht. 

Bayern nam Sanches vorig seizoen over voor 25 miljoen euro van Benfica. Hij kwam in Duitsland in 25 officiële wedstrijden aan spelen toe. Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge liet weten dat het belangrijk is dat Sanches naar een club gaat waar hij aan spelen toekomt en waar hij een trainer treft die op hem bouwt. Swansea City zou 8,5 miljoen euro betalen om hem een jaar te mogen huren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.