“Bienvenido, Roberto Núñez!”. Met dat bericht maakte Antwerp aan haar supporters en de rest van de wereld bekend zijn zoveelste aanvaller gestrikt te hebben. De nog maar 21-jarige centrumaanvaller komt over van Spaanse topclub Atlético Madrid, waar hij al sinds zijn 10de aan de slag was.

Met het vertrek van Tuur Dierckx, dat zonet bevestigd werd door Waasland-Beveren, en het nakende vertrek van Björn Vleminckx, heeft Antwerp nood aan versterking op aanvallend vlak. Dat deed het al, met aanwinsten zoals Ardaíz, Rodrigues … En de honger van D’Onofrio lijkt nog steeds niet gestild. De rechtsvoetige Spanjaard kwam al in actie in de UEFA Youth League, waar hij in 19 wedstrijden 15 keer wist te scoren.

Een leuk weetje voor de Antwerp-supporters: Núñez maakte zijn debuut voor de eerste ploeg van Atlético in een bekerduel, waar hij niemand minder dan Yannick Carrasco mocht vervangen. Is Roberto een veelbelovende speler voor The Great Old?

Advertentie