TRANSFER: Biset verruilt Antwerp voor Westerlo

Centrale verdediger Maxime Biset verruilt Den Bosuil voor ’t Kuipje. Biset kent een marktwaarde van €400.000,- en speelde eerder voor KV Mechelen. De geboren Antwerpenaar gaat dus voor een transfer naar de Proximus League.

Royal Antwerp bedankt Maxime Biset met deze lovende woorden: “Zijn goal in de bekerwedstrijd op KV Oostende zal ons altijd bij blijven, net als zijn voorbeeldige inzet en groepsgeest op training en daarbuiten. We wensen Maxime het allerbeste toe bij zijn nieuw avontuur.”

Voor Royal Antwerp speelde de 1.93 meter lange verdediger 54 wedstrijden, daarin scoorde hij 3 doelpunten. Zijn meeste wedstrijden speelde Biset namens KV Mechelen. Voor Malinwa kwam hij 194x in actie, daarin scoorde hij 8 doelpunten.

Biset heeft in het verleden ook als defensieve middenvelder en rechtervleugelverdediger gespeeld, maar zijn hart ligt toch centraal in de defensie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.