TRANSFER: Imbula verkast voor een seizoen naar Toulouse FC

Giannelli Imbula is terug in Frankrijk, na avonturen bij FC Porto en Stoke City. Toulouse huurt Imbula voor een seizoen van Stoke. Imbula, ondertussen 24 jaar, werd geboren in Vilvoorde, maar koos voor Frankrijk en speelde ook voor de Franse jeugdploegen. Caps verzamelde hij nog niet.

Tussen 2013 en 2015 was Imbula een van de sterkhouders bij Marseille. FC Porto ging met hem aan de haal en betaalde liefst 20 miljoen euro voor hem, maar Imbula leek zich niet te kunnen aanpassen en koos dus voor de Engelse middenmoter Stoke City. De Premier League-club legde 24 miljoen euro voor hem neer, maar ook daar verdween de 24-jarige middenvelder uit beeld en hij hoopt bij Toulouse zijn carrière terug op dreef te kunnen krijgen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.