TRANSFER: Manchester City stalt Jason Denayer opnieuw bij Galatasaray

Jason Denayer mag zich opnieuw een Galatasaray-speler noemen. De Turkse topclub leent Denayer voor een seizoen van The Citizens. Denayer legde zijn medische testen al af bij Aslanlar. Denayer zal wel niet actief zijn in de Europa League, want de Turkse club sneuvelde in de tweede voorronde tegen Östersunds FK.

Denayer was vorig seizoen actief bij het gedegradeerde Sunderland, maar dat werd geen onverdeeld succes. Daardoor verloor onder andere Denayer zijn plek bij de Rode Duivels. Met deze transfer hoopt de 22-jarige verdediger een plek te veroveren voor het WK 2018 in Rusland. Denayer zelf is al sinds 2013 een speler van Manchester City, maar speelde nog geen enkele officiële wedstrijd voor The Citizens. Ook dit seizoen werd het duidelijk dat Denayer geen speeltijd ging krijgen van Pep Guardiola, dus was een verhuur de beste optie. Ook zijn andere ex-ploeg Celtic was geïnteresseerd, maar Galatasaray trok dus aan het langste eind.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.