TRANSFER: Isaac Koné verlaat Antwerp voor Cercle Brugge

Cercle haalde al stevig uit deze transferperiode, zo haalde het maar liefst al 24 nieuwe spelers. En daar komt nu nog eentje bij. Isaac Koné verliet vandaag de Antwerpse stage in Nederland om medische testen te gaan afleggen bij groen-zwart. 

Koné is na Omolo en Buyl al de derde Antwerp-speler die naar de Vereniging trekt. Koné speelde eerder al voor RWS Bruxelles onder sterke man John Bico en maakte deel uit van het kampioenenelftal. Door zijn contacten met Bico en de aanwezigheid van Bico op de Bosuil stond Koné plots op het veld bij RAFC, wat veel commotie veroorzaakte. Hij kan zowel op het middenveld als op defensief vlak uit de voeten. Hij tekent een contract voor XXXXXX seizoenen.

Weetje: Koné speelde eerder voor AS Monaco, daar kwam hij in het eerste efltal 3x aan de bak. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.