Grzegorz Krychowiak trekt naar Engeland. De Poolse vedette verlaat PSG en trekt naar West Bromwich Albion. Dat heeft de Engelse club zelf bekendgemaakt via de officiële kanalen. De Pool wordt voor een jaar gehuurd.

West Brom is aan een sterke transferperiode bezig. Na het aantrekken van o.a. Gibbs, Barry en Jay Rodriguez, halen ze nu dus ook Krychowiak. De 27-jarige verdedigende middenvelder trok vorige zomer van Sevilla naar PSG voor ruim 33 miljoen, maar hij kon er nooit doorbreken. Hij mocht negentien keer meespelen met de Parijse grootmacht, maar wist daarin niet te scoren. Hij kon deze zomer naar Italië en Spanje, maar koos dus voor Engeland.

Krychowiak denkt dat dit een goede stap voor hem is. Volgens hem is dit is een hele ambitieuze club met een goede sfeer. Ook op The Hawthorns zijn ze heel tevreden met deze transfer, omdat de Pool toch wel een indrukwekkende cv heeft.