Ishak Belfodil heeft zijn transfer eindelijk te pakken. Vorig seizoen kwam hij transfervrij over naar Luik, een zeer goede zet. Maar sinds de wintertransferperiode ging het sportief bergaf en dit seizoen haalde hij de selectie vaak niet door de transferperikelen. 

Ondanks zijn mindere vorm sinds januari was Belfodil statistisch gezien zeer belangrijk voor de Rouches. In totaal scoorde hij 17 keer en was hij goed voor 6 assists. Aangezien hij gratis binnengehaald werd, is het financieel sowieso een goede transfer voor Standard.

Belfodil speelde in het verleden al voor Olympique Lyon, Bologna, Parma, Inter, Livorno en Baniyas. Hij wees enkele dagen geleden een aanbod van Fulham (Championship) af, omdat hij in een betere competitie wilde spelen. De Engelsen wilden 9 miljoen euro betalen.

Dit gaat om een huurtransfer met aankoopoptie.

Advertentie