AC Milan heeft al een heel elftal aan nieuwelingen laten komen, daarom worden de nodige spelers verhuurd aan andere clubs. M’Baye Niang, wiens zaakwaarnemer Mino Raiola is, voegt zich per direct toe aan de selectie van Torino. AC Milan strijkt een huurvergoeding van €2.000.000,- op en Torino heeft een optie tot koop van €15.000.000,- opgenomen in het huurcontract.

De 22-jarige centrumspits Niang krijgt zo in de Serie A kans om zich te bewijzen. Mocht Niang het dusdanig goed doen in Turijn, dan zal Torino een bedrag van €15.000.000 overmaken naar AC Milan. De jeugdinternational van Frankrijk komt uit de jeugd van SM Caen en speelt al sinds de zomer van 2012 voor de Milanezen.

Torino gaat de vierde club worden waaraan Niang verhuurd zal worden. Eerder was hij huurspeler van Montpellier HSC, Genoa en het Engelse Watford FC. Vorig seizoen maakte Niang 16x zijn opwachting in Londen, daarin scoorde hij twee keer en gaf hij evenveel assists. In totaal heeft Niang al 79 wedstrijden voor AC Milan gespeeld, daarin was hij 12x trefzeker en verzorgde hij 10 assists.

Advertentie