TRANSFER: Karel Van Roose (Cercle Brugge) wordt verhuurd aan KM Torhout

Het is druk in Brugge, maar niet enkel in Brugge, ook in Torhout wordt er nog druk gewerkt aan een competitieve kern voor volgend seizoen. Zo trekken de Torhoutenaars Karel Van Roose aan, Van Roose speelt al sinds 2010 voor groen-zwart en werd vorig seizoen uitgeleend aan KFC Oosterzonen, op dit moment vertoeft hij in de B-kern van Cercle. 

Van Roose was onderdeel van de kern die in 2015 naar de tweede klasse degradeerde, hij kwam toen echter niet veel aan de bak, in het seizoen 2013-14 was hij wél een vaste waarde met 27 wedstrijden waarvan 23 in de basis. Van Roose ligt nog tot 2019 onder contract bij de Vereniging.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.