TRANSFER: SM Caen leent Manu Imorou 1 seizoen uit aan Cercle Brugge

Ja inderdaad, u leest het goed, nog een transfer voor groen-zwart, nummer 26. Het zal u wellicht niet geheel verbazen wanneer u hoort dat Imorou een “linksback” is, niet toevallig dé positie waar er nog versterking voor gezocht werd bij de Vereniging. Door de blessure van Wesley Van Belle en het feit dat Jordy Gaspar liever op rechts speelt ging groen-zwart nog op zoek naar een nieuwe speler, en dat vindt Cercle bij Franse eersteklasser SM Caen, die de speler voor 1 jaar uitleent. 

De 28-jarige verdediger heeft een contract tot 2019 bij SM Caen en draagt de Beninse nationaliteit. Imorou speelde afgelopen weekend met SM Caen het laatste halfuur tegen FC Metz. Hij speelde eerder voor Châteauroux, FC Gueugnon, Braga, Clermont Foot en uiteraard SM Caen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.