Na vele jaren van trouwe dienst verlaat Koen Persoons Sporting Lokeren voor Oud-Heverlee Leuven. De middenvelder wilde al een tijdje weg bij Lokeren, nadat hij een heel interessante aanbieding kreeg van OHL. Lokeren deed even moeilijk, maar op “Deadline Day” is de transfer dus in orde geraakt. 

Het was al even duidelijk dat Koen Persoons ging vertrekken.Afgelopen zaterdag kreeg hij een applausvervanging van Peter Maes en nu is het dus zover. Hij was 7 jaar actief bij Lokeren. Hij speelde 245 matchen voor de club en scoorde daarin 20 keer.

OHL is al de vijfde club in België voor Persoons, na Eendracht Aalst, Dender, KV Mechelen en Lokeren. Hij kondigde zelf zijn transfer in stijl aan op Twitter. “Van de Durme naar de Dijle, van de Lokerse feesten naar Marktrock en van Cesarbier naar Stella Artois.”

Het is geen afscheid in mineur, zo meldt Persoons. De problemen die er waren met Roger Lambrecht, omdat hij niet mocht vertrekken, zijn van de baan.